Céljaink

Közepes és nagy végpontszámú informatikai hálózatok tervezésére, telepítésére kiírt pályázatokon sikeres részvétel, nagyszámú pályázat megnyerése és megvalósítása rendszerintegrációs vállalkozásokkal együttműködve, hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatok keretein belül.

Kis és közepes végpontszámú informatikai hálózatok tervezésére, telepítése kiírt pályázatokon sikeres részvétel, nagyszámú pályázat megnyerése és megvalósítása fővállalkozói konstrukcióban, saját arculatunk megmutatása mellett.

Egyedi műszaki megoldások kidolgozása az informatikai hálózatok EMC (elektromágnesen kompatibilitás) problémáinak kezelésére és távfelügyeleti feladatainak megoldására.

A technológiai fejlődés hatására, felhasználva korábbi villamos energiaipari tapasztalatainkat, a megújuló energiák hasznosítása, ezen belül a napelemes villamos energiatermelő rendszerek telepítése, villám és túlfeszültség védelmének kialakítása, az emberek környezettudatos energia-felhasználáshoz való hozzásegítése.

A gazdasági és szociális eredmények növelése a munka és pénzügyi folyamatok tervezésén és fejlesztésén, a munkatársak motiválásán, képzésén és hosszú távú megtartásán keresztül.

A céljaink elérése érdekében végzett tevékenységünk során alkalmazott vezérelv:

„Keresd a közös nevezőt, közben figyelj a számlálóra!”


AlbaNet Informatika Kft.

info@albanet.hu