Aktív eszközök szállítása

A telepített strukturált kábelhálózaton különböző adathálózatok üzemeltethetők, melyekhez szükséges aktív eszközök szállítását, üzembehelyezését is vállaljuk.

Számítógépes adathálózat esetén HP, Linksys vagy CISCOaktív eszközöket telepítünk, de kívánságára más eszközökkel is felszereljük hálózatát.

Vállalkozásunk nagy figyelmet fordít arra, hogy az Ön hálózatában a legkorszerűbb, legtartósabb, magas követelményeknek felelő switch-eket, router-eket alkalmazza. Az aktív eszközökön általában PoE - IEEE802.af áll rendelkezésre az Ethernet portokon, automata sebesség érzékelés 10/100/1000 Mbit/sec csatlakozásokhoz, uplink portok, OoS mechanizmusok, SNMP, telnet, és egyéb menedzsment lehetőségek, VLAN támogatás biztosítottak. Nagyobb sávszélesség igény esetén switchek optikai kapcsolattal is rendelkezhetnek, transceiver porttal 1000BASE-SX/LX/LH csatlakozókkal.

Az aktív eszközöket a munkatársaink a helyszínen helyezik üzembe, konfigurálják a megrendelő által megadott követelmények szerint, majd a beállításokat dokumentálják.


AlbaNet Informatika Kft.

info@albanet.hu