Strukturált kábelhálózatok telepítése

Strukturált kábelhálózat alkalmazása elengedhetetlen egy vállalkozás hatékony működéséhez. Egy megfelelően kiépített strukturált hálózat hosszú távra biztosítja a bővíthetőség, valamint a gyors és megbízható adatátvitel lehetőségét, ezzel megteremtve a hatékony munka alapfeltételeit. A strukturált hálózatok szabványos elemekből épülnek fel, ami lehetővé teszi a végpontok többcélú felhasználását és áthelyezhetőségét.

A legkülönbözőbb területeken alkalmazzuk a napjainkban legkorszerűbb megoldásokat. Ipari, irodai környezetben és műemlék épületekben is kiviteleztünk adat-, kép-, és hangátviteli rendszereket.
Rack szekrények, kábelcsatornák, csatlakozók széles választéka biztosítja, hogy a megrendelő irodájában, üzemében a környezethez legjobban illeszkedő, ugyanakkor a leghatékonyabb rendszerek legyenek telepíthetők.

Vállalkozásunk a teljes strukturált kábelhálózat kiépítését elvégzi, az ehhez kapcsolódó tervezéssel együtt.

Napjaink telekommunikációs fejlesztésében egyértelmű az optikai kábelek térnyerése. Az optikai kábelek lehetővé teszik a nagy átviteli sebességet igénylő szolgáltatások terjedését, amit szélessávú adatátviteli rendszer nélkül lehetetlen volna megvalósítani. A hang, mozgó kép, nagy adatmennyiségek letöltése, összefoglalóan a multimédiás felhasználások igénye elengedhetetlenné teszi az optikai kábelek alkalmazását.

Vállaljuk mono és multimódusú optikai kábelek telepítését iroda, ipari környezetbe, harmadik fél tulajdonában lévő, közterületet érintő alépítmény hálózatba.

Ahol a körülmények nem teszik lehetővé nyomvonal kiépítését, vagy igény a mobolitás, ott a vezeték nélküli hálózatok alkalmazása jelent megoldást. Vállaljuk ipari, irodai környezetbe, hotelekbe telepített egyszerű Access Point-tól kezdve a nagy távolságokat áthidaló minkrohullámú kapcsolatok kiépítését.
 

  • A kivitelezés követően a kábelrendszerről megvalósulási dokumentáció készül. A megvalósulási dokumentáció a kábelrendszereknél szokásos dokumentumokat tartalmazza;
  • a rack szekrények elrendezésére, a rendezők portkiosztására vonatkozó rajzokat;
  •  a rendszer mérési jegyzőkönyveit.


AlbaNet Informatika Kft.

info@albanet.hu